Obie opcje znajdziesz w Ustawienia → Dane:
- Wyczyść historię bezpieczeństwa: Wyczyścić historię bezpieczeństwa? Wiadomości, nadawcy i reguły zostaną.
- Wyczyść kwarantannę: przenosi wszystkie wiadomości poddane kwarantannie i zablokowane do kosza; zostaną trwale usunięte po 30 dniach.
Czyszczenie nie zmienia Twoich reguł, zaufanych ani zablokowanych nadawców ani ustawień. Aby najpierw zachować kopię, użyj Eksportuj wszystko.
Aby usunąć tylko niektóre wiadomości poddane kwarantannie, zaznacz je w Kwarantanna (przytrzymaj palcem) i stuknij Usuń.