Twoje notatki, zdjęcia, filmy i notatki głosowe są przechowywane na Twoim telefonie, a nie na koncie 1kr. Na koncie są tylko Twój plan, telefony i ustawienia, więc zalogowanie się na innym telefonie nie przeniesie na niego Twoich notatek.
Odinstalowanie 1krNote usuwa jego notatki z telefonu.
Przenoszenie danych na nowy telefon:
- Android: kopia zapasowa telefonu (Kopia zapasowa Google albo transfer podczas konfigurowania nowego telefonu) obejmuje tekst notatek i ustawienia, ale nie zdjęcia, filmy ani notatki głosowe. Przed zmianą telefonu upewnij się, że tworzenie kopii zapasowej jest włączone w Ustawienia → Google → Kopia zapasowa.
- iPhone: kopia zapasowa iPhone’a w iCloud lub na komputerze, odtworzona na nowym urządzeniu, zwykle przenosi ze sobą dane aplikacji.
- W obu przypadkach przed zmianą telefonu możesz udostępnić potrzebne Ci notatki.
Zalogowanie się na nowym telefonie może wylogować stary (zobacz "Wszystkie telefony objęte Twoim planem są zalogowane").