Otwórz notatkę z listy, a następnie:
- Edytuj otwiera formularz (Edytuj notatkę). Wprowadź dowolne zmiany i stuknij Zapisz. Zmiana daty lub godziny ponownie ustawia przypomnienie.
- Usuń usuwa notatkę wraz ze zdjęciami, filmami i notatkami głosowymi oraz anuluje przypomnienie.
Usuniętych notatek nie da się przywrócić — nie ma kosza. Jeśli możesz jej jeszcze potrzebować, najpierw udostępnij ją gdzieś indziej.
Notatki ustawione tak, by wygasły, usuwają się same (zobacz „Notatki, które wygasają po 2 lub 7 dniach”).