Gdy wysyłasz Deep check, możesz zaznaczyć Przekaż tę wiadomość, by poprawić wykrywanie. Zostanie zachowana w postaci jak powyżej, by poprawić wykrywanie. Przekazane wiadomości możesz usunąć w Ustawieniach.
Przekazane wiadomości pomagają nam szybciej rozpoznawać nowe kampanie oszustw, z korzyścią dla wszystkich. Przechowujemy tylko ukrytą wersję (bez numerów, adresów e-mail i Twojego imienia), nigdy numer nadawcy.
W każdej chwili możesz usunąć przekazane wiadomości:
- W aplikacji: Ustawienia → Usuń przekazane wiadomości. Potrzebujesz połączenia z internetem.
- Na stronie: Twoje dane → Usuń przekazane wiadomości.
Usunięcie konta spowoduje też usunięcie przekazanych przez Ciebie wiadomości.