Każdy plan 1krNote obejmuje jednoczesne korzystanie z określonej liczby telefonów: 1 telefon w planach Free, Starter i Pro, 3 telefony w planie Max.
Gdy logujesz się na innym telefonie, a wszystkie Twoje telefony są już używane, aplikacja wyświetla Używać 1krNote na tym telefonie? „Wszystkie telefony objęte Twoim planem są zalogowane. Jeśli kontynuujesz, telefon używany najdawniej zostanie wylogowany.”
- Naciśnij Użyj tego telefonu, aby przejść na nowy telefon. Na starym telefonie nastąpi wylogowanie; notatki pozostaną na tym telefonie.
- Możesz też anulować i najpierw wylogować się na telefonie, którego już nie używasz (Konto → Wyloguj) lub usunąć go na stronie internetowej w sekcji Telefony.
Twoje notatki nie przenoszą się automatycznie. Są przechowywane na każdym telefonie, a nie na Twoim koncie. Aby przenieść notatki na nowy telefon, przed zmianą udostępnij lub skopiuj te, których potrzebujesz.
Możesz przenieść się na nowy telefon tylko dwa razy w ciągu 30 dni. Zobacz „W ciągu ostatnich 30 dni przeniesiono konto na nowy telefon dwa razy”.