Wiadomości w kwarantannie pozostają tam, dopóki czegoś z nimi nie zrobisz albo nie upłynie ustawiony przez Ciebie czas. Wybierz opcję w Ustawienia → Przechowuj wiadomości w kwarantannie:
- 30 dni lub 90 dni: starsze wiadomości trafiają wtedy do kosza.
- Zawsze: pozostają tam, dopóki ich nie usuniesz.
Kosz: usunięte wiadomości z kwarantanny pozostają w nim przez 30 dni, a potem są trwale usuwane.
Aby od razu opróżnić kwarantannę, zobacz „Czyszczenie historii lub kwarantanny”. Aby zachować kopie, przenieś je do magazynu wiadomości w telefonie albo najpierw wyeksportuj wszystko.