Historia bezpieczeństwa na karcie Bezpieczeństwo zawiera wszystko, co zrobił 1krBlocker, i wszystkie Twoje działania, pogrupowane według dnia: wiadomości Przeniesiono do kwarantanny, Zablokowano lub Dostarczono z ostrzeżeniem, a także Twoje działania, takie jak Przywrócono do skrzynki, Zablokowano nadawcę, Utworzono regułę lub Link otwarty mimo ostrzeżenia.
Stuknij wpis, aby otworzyć ekran Dlaczego?.
Filtry: Wszystko, Zatrzymane (zablokowane i poddane kwarantannie), Ostrzeżenia, Twoje działania, Nadawcy i Podjęte ryzyko (linki lub pliki, które mimo wszystko zostały przez Ciebie otwarte).
Jeśli wiadomość została później usunięta: „Tej wiadomości nie ma już na telefonie, został tylko zapis tego zdarzenia.”
Historia pozostaje na Twoim telefonie. Aby ją wyczyścić, zobacz „Czyszczenie historii lub kwarantanny”.